Til hovedinnhold

Apples nye iPad Pro har allerede fått et tredjepartstastatur

Logitechs variant er billigere enn Apples eget iPad Pro-tastatur.

Apples nylig avdukede iPad Pro gjør det enda vanskeligere enn før å velge mellom nettbrett og ultrabook, og det hjelper nok heller ikke at det allerede finnes et tastatur til den nye iPaden. Nå har Logitech nemlig avduket et tredjepartstastatur for de nye iPad Pro-modellene.

Produktet heter Slim Combo og er altså et etui med avtakbart mobiltastatur som festes til nettbrettet via den magnetiske Smart Connector-kontakten. Tastaturet får også strøm gjennom denne kontakten, så det trenger ingen lading.

Billigere enn Apples variant

Tastaturet kommer med «mikrohengsler» som lar deg justere vinkelen på nettbrettet fritt innenfor et område på 50 grader, og av andre finesser har tastaturet også justerbart baklys og en egen lomme for Apple Pencil-pennen. Ulike iOS-hurtigtaster er også på plass.

Strømforbruket til produktet ligger ifølge Logitech på 0,3 -2,3 prosent av iPad Pro-batteriet per time med bruk, som skulle være ganske upåklagelig.

I den amerikanske nettbutikken er tastaturet lagt ut med priser på 130 dollar og 150 dollar for henholdsvis 10,5- og 12,9-tommersversjonen. Dette betyr at produktet i alle fall blir noen hundrelapper rimeligere enn Apples egne Smart Keyboard-tastaturer til iPad Pro. Norsk pris og lanseringsdato foreligger ikke ennå.

Flere detaljer om Slim Combo kan du finne på produktsiden hos Logitech, og du kan også sjekke reklamefilmen under for en visuell presentasjon.

Her er vår sniktitt på nye iPad Pro »

Les også
Logitechs nye tastatur har en dreieknott på siden
Les også
iPad Pro lever endelig opp til navnet
Les også
Dette er de norske prisene for nye iPad Pro
Les også
Apple iPad (2017): Nettbrettet ingen spurte om, men som alle egentlig trengte
annonse