Tek.no

Nyhet

Apple Music ble akkurat bedre på Android enn iOS

... Men bare hvis du har Android.

Google Play
Eigil Knudsen
5 Feb 2016 11:05

I likhet med for eksempel Spotify lar også Apple Music deg laste ned og lagre musikk lokalt på enheten din slik at du kan lytte på den selv om du ikke har nettilkobling. Om du benytter denne funksjonen får du nå fått mye mer plass å boltre deg på.

Som blant andre The Verge melder har Apple Music-appen nemlig fått en oppdatering som gjør det mulig å lagre den nedlastede musikken på et microSD-kort.

Hvilken musikk-app er best:
Spotify, Tidal eller Apple Music?»

Kun for Android

Dermed kan man altså frakte med seg mye mer musikk enn tidligere. Som kjent har ikke Apples egne mobiler støtte for minnekort, så dermed gjelder oppdateringen kun for Android-brukere.

Niklas Plikk, Teknofil.no

Det finnes riktignok også Android-telefoner som ikke støtter minnekort, kanskje først og fremst Galaxy S6. På andre modeller kan man derimot flerdoble musikklagringsplassen ved å benytte for eksempel benytte et 128 GB microSD-kort.

Flere nyheter

Dette er imidlertid ikke det eneste oppdateringen har å by på. Den nye Apple Music-versjonen gir deg også nå full oversikt over programmene på radiotjenesten Beats 1, og i tillegg kan du lete frem musikk etter de nye kriteriene komponist og samlealbum.

Dermed skal det bli lettere å finne frem til for eksempel klassisk musikk og filmmusikk. Apple Music ble sluppet til Android i november i fjor og er langt på vei identisk med iOS-versjonen. Den har imidlertid ennå noen begrensninger, som manglende musikkvideoer.

Apple Music får trolig konkurranse fra en annen gigant: Amazon skal nemlig kaste seg på strømmekarusellen »

Les også
Nå er Apple Music til Android endelig «ferdig»
Les også
Snart blir Apple Music helt ny
Les også
Nå går prisene i App Store opp
Les også
Kanye West la ut sitt nye album kun på Tidal – ble «straffet» av piratene
Les også
Apple skal trolig lansere flere apper til Android
Les også
Slik ser Apple Music ut på Android
Les også
Er det noe vits å prøve Apple Music?
Les også
Nå åpner Apple Music
annonse

Les også