Til hovedinnhold

Dette skal være de nye Lightning-ørepluggene til iPhone 7

Produktet vises tilsynelatende frem i en ny video.

Da det først kom frem at iPhone 7 skulle droppe hodetelefoninngangen, indikerte ryktene samtidig at Apple skulle lansere et par Lightning-baserte øreplugger med telefonen. Pluggene har ennå ikke blitt offisielt kunngjort, men nå ser det ut til at vi har fått et glimt av dem likevel.

Som blant andre Slashgear melder har ørepluggene nemlig blitt «lekket» i form av en video som nylig ble lagt ut på YouTube-kanalen EverythingApplesPro. Videoen kan du se nederst i artikkelen.

Ligner på dagens Apple-øreplugger

I videoen plugges ørepluggene inn i Lightning-inngangen på en iPhone 6S, og ser dermed ut til å være ekte vare. Utover det at pluggene bruker Lightning i stedet for hodetelefoninngangen ser pluggene ut til å være mer eller mindre identiske med Apples eksisterende øreplugger, med volumkontroll og det hele.

De nye ørepluggene er ventet å bli lansert samtidig med iPhone 7 og ser dermed også ut til å bekreftet at det nye flaggskipet faktisk skal droppe hodetelefoninngangen, selv om dette allerede er mer eller mindre bekreftet via utallige rykter de siste månedene.

Lanseringstidspunktet for iPhone 7, og ørepluggene, er ikke kunngjort, men for noen dager siden opplyste den kjente ryktemakeren Evan Blass at telefonen skal gå i salg fredag den 16. september. Telefonen vil visstnok ligne mye på iPhone 6s designmessig, noe en ny video som angivelig viser telefonen tyder på.

Er du gira på iPhone 7? Her er vår oppsamling av alle iPhone-ryktene som har kommet så langt »

annonse