Nyhet

«Superversjon» av Galaxy Note 7 kan få 6 GB minne og 128 GB lagringsplass

Ryktene hevder den nye mobilen vil komme i enda en utgave.

Blant de utallige ryktene om Galaxy Note 7 som dukket opp i forkant av lanseringen var opplysningen om at mobilen skulle få 6 GB minne og minst 128 GB lagringsplass. Da mobilen ble lansert viste dette seg å ikke stemme, men nå ser det ut til at en heftigere utgave av telefonen kommer likevel.

GSMArena kan rapportere at det nylig dukket opp opplysninger om at en Galaxy Note 7-utgave med 6 GB minne og 128 GB lagringsplass er underveis.

Opplysningene kommer i form av en oppdatering på netsidene til det kinesiske sertifiseringsbyrået TENAA, og skulle derfor være troverdige nok.

Galaxy Note 7.

Sjelden vare

Akkurat når den heftige Note 7-versjonen vil komme og til hvilken pris kan man enn så lenge bare spekulere i. Utgaven som dukker opp i norske butikker i september har for ordens skyld 4 GB minne og 64 GB lagringsplass.

De eneste ryktene som hittil har dukket opp om en ekstra Note 7-modell har indikert at det blir en «Lite»-modell som har noe svakere spesifikasjoner enn den vanlige versjonen. Om disse ryktene stemmer kan Note 7 dermed kanskje komme i hele tre utgaver til sammen.

Mobiler med 6 GB minne er for øvrig ennå sjelden vare. Blant de få modellene som kan skryte på seg denne minnemengden er ZTEs nye toppmodell Axon 7 og Lenovos ZUK 2 Pro.

ZTE har valgt en ny vri med sin neste mobil: Du kan være med å bestemme hvordan den skal bli »

Les også
Huaweis neste toppmodell kan ha lekket – 6 GB minne og 256 GB lagringsplass
Les også
Tester viser at Note 7-skjermen får lettere riper enn iPhone
Les også
Samsung bekrefter Galaxy Note 7-utgave med 6 GB minne og 128 GB lagringsplass
Les også
Nå er Samsung Galaxy Note 7 lansert
Les også
Galaxy Note 7 vises frem i ny video fra Samsung
annonse