Tek.no

Nyhet

Denne «dumme» klokka er nyttigere enn de fleste smartklokker

Leatherman-armbåndet skjuler 25 verktøy.

Leatherman
25 Jan 2015 06:00

Vi hører hele tiden om hvordan smartklokker skal gjøre livene våre enklere og bedre. De kan tross alt telle stegene våre, måle kalorier og vise tekstmeldinger fra telefonen. Men er det egentlig det vi har bruk for i hverdagen?

Nå har kongen av multiverktøyene, Leatherman, lansert et armbånd som skjuler intet mindre enn 25 ulike verktøy.

Ikke digitalt, men smart likevel

Akkurat som med andre Leatherman-verktøy er det ingen digitale komponenter eller skjermer å spore på det nye armbåndet. I stedet er det skjult små verktøy i selve lenken. Delene kan byttes ut, og kan være alt fra skrutrekkere til en liten krok-kniv, som kan brukes for å åpne pappesker.

I utgangspunktet er Leatherman Tread Bracelet, som armbåndet heter, ikke en klokke. Du kan imidlertid bytte ut et par av lenkene med et klokkeur, men da går du naturligvis glipp av et par ekstra verktøy.

I videoen under kan du se et par eksemplar på hva armbåndet kan brukes til:

Kommer til sommeren

Leatherman-armbåndet kommer i salg til sommeren, men klokkeur-delen kommer ikke før til høsten. Prisen i USA vil ligge et sted mellom 150 og 200 dollar, eller mellom 1100 og 1600 kroner med dagens kurs. Det er ikke oppgitt om armbåndet vil komme til Norge med det første, eller hva den norske prisen vil bli.

Smartklokkenes største problem er batteritiden:
Apple Watch dør etter bare tre timer bruk »

(Kilde: Engadget)

annonse

Les også