– Ny iPad kommer neste uke

...og kanskje den endelige versjonen av OS X Yosemite.

Apple planlegger å lansere en ny iPad-utgave neste uke, skriver nettstedet Re/code. Nettstedet har tidligere pleid å ha god oversikt over Apples lanseringer, og skriver at de har kilder som forteller at lanseringen vil finne sted den 16. oktober, og ikke den 21. – som tidligere antatt.

Det ventes at Apple vil komme med oppdatert versjon av iPad Air og iPad mini med retina-skjerm. Begge vil antagelig bli utstyrt med en raskere prosessor, ikke usannsynlig den samme Apple A8-prosessoren som sitter i Apples nye iPhone 6- og iPhone 6 Plus-modeller. I tillegg ventes det at iPad endelig vil få fingeravtrykkssensoren Touch ID, som har vært tilgjengelig i iPhone siden 5S-modellen.

Yosemite blir ferdig

Apples nyeste versjon av OS X – operativsystemet til Mac – ventes å lanseres i en endelig utgave den 16. Operativsystemet ble vist frem for første gang i sommer, og har inntil nå vært tilgjengelig i betaversjon.

Det er ellers mulig at det vil komme nye iMac-er med Retina-skjermer. Nettstedet 9to5mac.com har kilder som mener å vite at dette vil bli lansert samtidig som Yosemite. De nye iMac-ene vil ligne på dagens design, men være utstyrt med en raskere prosessor og bedre wifi-antenner, ifølge 9to5mac.

Her kan du lese om hva som er nytt i OS X Yosemite »

(Kilder: Re/code, 9to5mac.com)

Mer om
annonse