Nyhet

Sjekk din egen surfehastighet her

Her kan du også se hvor i landet leserne våre får de høyeste hastighetene.

Vi i Amobil har i løpet av de siste ukene reist på kryss og tvers i hele landet for å kunne gi deg det som er Norges desidert største test av mobilt bredbånd.

Les hele bredbåndstesten her »

Men selv om vi har tilbrakt mange timer og dager på veiene, har vi selvfølgelig ikke hatt mulighet til å måle overalt. Nå kan du også hjelpe oss med dine egne målinger ved å benytte Speedometer-tjenesten til vårt søsternettsted Teknofil.no.

Gjør du målingen din fra mobiltelefonen din, vil vi automatisk kunne registrere hvilken operatør målingen er gjort med – forutsatt at du husker å skru av Wi-Fi på mobilen, selvfølgelig. Vi vil også kunne se omtrentlig hvor målingene er gjort, slik at vi kan lage statistikk på dette senere. Tast inn postnummeret ditt, eller trykk «Hent posisjon automatisk».

Kjør testen på din egen mobil her »

Husk at mens vi har testet med abonnementer som gir ubegrensede nedlastings- og opplastingshastigheter, så har de fleste mobilabonnementer en begrensning på hastighetene.

Noen abonnementer har en hastighetssperre på 10 Mbps (megabit per sekund), andre på for eksempel 20 eller 40.

Her er gjennomsnittshastigheter for de ulike fylkene, målt i kilobits per sekund (kbps). 1 Mbps (megabit i sekundet) er det samme som 1024 kbps.

Forklaring til tabellen: Tabellen viser målinger i de respektive mobilnettene. Mobile Norway sitt nett brukes av Tele2 og One Call, og har hovedsakelig dekning i og rundt de største byene. 1024 kbps tilsvarer 1 Mbps (megabit i sekundet).

Høyeste snitthastighet (nedlasting) der det er dekning, er merket i grønt. Laveste snitthastighet der det er dekning, er merket i rødt.

Les også
Disse mobilabonnementene gir deg mest for pengene
Les også
Derfor er ikke 4G alltid raskest
Les også
Norges største test av mobilt bredbånd: Her får du raskest 4G-surfing med mobilen
Les også
Sjekk om du har det beste mobil­abonnementet
annonse