Tek.no

Nyhet

IOS 4.2 er her

Per-Øyvind Nordberg
22 Nov 2010 15:45

Mange har ventet lenge på denne oppdateringen, og nå, etter mye venting kan oppdateringen til Apples IOS 4.2 endelig lastes ned. Den nye versjonen av selskapets operativsystem er tilgjengelig for Iphone 4, 3G, 3GS, Ipad, og Ipod touch.

Flerprogramkjøring

Flere endringer er skjedd i denne versjonen, og Ipad skal, i følge Apple, bli et helt nytt produkt da den endelig får mulighet for skikkelig flerprogramkjøring. Dette vil si at man kan kjøre flere programmer samtidig, og bytte mellom disse uten å måtte starte de hver gang man skal bruke dem.

Game Center er også nå tilgjengelig til alle de oppdaterte Apple-produktene. Dette gir brukere muligheten til å utfordre og spille med andre brukere samt å dele diverse erfaringer fra ulike spill.

Finn telefonen din

En annen spennende funksjon som nå er blitt gratis å bruke er Find My Iphone. Dette er en applikasjon som hjelper brukeren å finne telefonen eller nettbrettet hvis det er blitt borte. Den gir også muligheten til å låse telefonen, og slette informasjon via fjernstyring for at privat informasjon ikke skal komme i andres hender.

Funksjonen AirPlay er også på plass nå, som skal gi nye muligheter for trådløs visning av filmer, bilder og avspilling av musikk til mediasenterboksen Apple TV. AirPrint er også ny funksjon, som gir mulighet til å skrive ut dokumenter trådløst uten noen form for tilleggsdriver. Enn så lenge er det bare enkelte HP-skrivere som støtter denne funksjonen. Muligheten til å leie filmer til Ipad er også mulig nå, slik at man kan få enda mer glede av nettbrettet.

Oppdateringen kan lastes ned via siste versjon av Itunes, som er versjon 10.1. Oppdateringen skal bli tilgjengelig for alle i løp av dagen.

Les også: Ipad til Norge veldig snart
Les også: Test: Apple Iphone 4
Les også: Apple skrinlegger SIM-slakt

Kilde: (pressemelding)

Les også
Slik blir din nye iPhone
Les også
Ipad offisielt til salgs i Norge
Les også
Telenor og Netcom med Ipad-abonnementer
Les også
IOS 4.3 allerede i desember?
Les også
Ipad til Norge veldig snart
Les også
Neste Ipad i karbon?
Les også
IOS 4.2 rett rundt hjørnet?
Les også
Vi nedjusterer Iphone 4
Les også
Knappetrøbbel for Apple
Les også
Apple Iphone 4
annonse

Les også