Tek.no

Nyhet

Samsungs musikktelefon F330 er lansert

Iris Andersson
31 Aug 2007 13:56

Samsung F330 har nå blitt offisielt lansert, skriver unwiredview.

Les også:

- Nokias nyeste musikkmobiler
- Samsungs roterende musikkmobiler
- Lekker musikk fra Samsung
Nå snakker vi om en 1.28 centimeters trebåndsmobil som støtter både 3G og HSDPA-nettet her i Norge. Den har en 2,1 tommers QVGA-skjerm (320 x 240 punkter) som viser 262 tusen farger.
I tillegg har den to kamera, et kamera plassert bak som kan ta bilder på opptil to megapiksler, og et VGA-kamera (640 x 480 punkter) plassert foran mobilen, som er beregnet på videotelefoni.
Bilder og musikk kan lagres på microSD-kort, ettersom mobilen støtter dette.
 

Konkurrent til Nokias nylanserte musikkmobil?

Som du ser på bildet, er det dedikerte musikknapper på mobilen. Dette kan se ut til å være Samsungs konkurrent til Nokias nylig lanserte skyvemobil 5610 XpressMusic. Det kan se ut som at kvalifikasjonene til Nokia er et lite hode foran, men Samsungs slanke design er kanskje å foretrekke for de fleste forbrukere. Hvordan disse stiller seg mot hverandre, skal vi naturligvis teste så snart den blir tilgjengelig i Norge. Når dette blir, og hvor mye den vil koste, har vi dessverre ikke fått tilbakemelding på; Samsung later nemlig til å være i full gang med lanseringer under elektronikkmessen i Berlin (IFA Consumer Electronics show)  nå i helgen.

annonse

Les også