Tek.no

Nyhet

Ring gratis til halve Norge

Marius Røstad
25 Okt 2007 14:49

Etter at alle de andre operatørene har lansert sine vennetilbud kommer Telenor nå halsende etter med sitt nye abonnement, FriVenner. Det lanseres 1. november og betyr at Telenor-kunder kan ringe så mye man vil til over to millioner mobilkunder for null kroner i minuttet.
- Vennskap er noe av det viktigste i livet. Det er derfor en glede for Telenor å kunne gjøre det enklere og billigere for kundene våre å pleie sine venner, sier Jon Erik Haug, leder av Privat Mobil i Telenor.

Les også:
- Nå har Telenor sluppet Turbo-3G
- NetCom med Turbo-3G i hele landet
- Telenor forbedrer FriFamilie

Eget abonnement
I motsetning til hos konkurrentene er det ikke snakk om en tilleggstjeneste, men i stedet et abonnement. Telenor skjulte ikke sin stolthet over at de nå har klart å komme med et slikt tilbud.
- Vi er stolte over å kunne presentere noe i dag som dere har ventet lenge på. Vi legger ikke skjul på at vi er ganske stolte av vår suksess med FriFamilie. FriVenner er et nytt abonnement som gjør at det er mulig å ringe over to millioner Telenor-kunder for null kroner i minuttet, sa divisjonsdirektør i Telenor, Berit Kjøll under selskapets pressekonferans på Electroworld i dag, som kunne avsløre at abonnementet kostet 49 kroner i måneden.

Fakta om FriVenner:
Månedspris: 49 kroner
Månedspris med telefon (Sony Ericsson K810i): 229 kroner (månedsprisen reduseres til 49,- etter 12 måneder)
Minuttpris (til Telenors mobilkunder): 0,00 kroner
Minuttpris (til andre): 0,69 kroner
SMS/MMM: 0,59/1,99 kroner
Etablering (nye kunder): 200 kroner
Startpris pr samtale: 0,89 kroner
FriVenner omfatter også Telenors bedriftskunder, men ikke Djuice-kundene, som har sitt eget vennetilbud, Djuice Friends.

annonse

Les også