Tek.no

Nyhet

Lydløs design

Iris Andersson
10 Des 2007 10:14

Lei av ringetonene til dine kollegaer? Eller leter du etter en gave til den mobilfrelste som har "alt"? Er du kanskje lei av din egen ringetone? Løsningen er en blinkende mobilholder.

Les mer:

- Styr mobilen med tegnspråk
- Har du fått ny mobil?
- Ingen ordinær klokke
Det er selvsagt lett å tenke; "Det går da an å sette på vibrering dersom man ikke vil ha noen ringetone". Vibrering sluker strøm, og korter litt ned på batteriets levetid. Det er heller ikke alle mobiler som har vibrerende varsling, og det er ikke alltid like lett å se en blinkende skjerm når den ligger på bordet.
Dette er også en genial idé til døve, ettersom de ikke klarer å høre ringetonen. For de som ikke visste det, kommuniserer mange døve over videotelefoni. Da får de jo også noe til å holde mobilen mens de prater. Holderen kan også komme til nytte dersom Sony Ericsson utvikler dette patentet.
Mobilholderen består av aluminium og "frostet glass", det vil si hvit, semitransparent polypropylen (plast, på godt norsk). Når du får innkommende anrop, varsler den dette med blinkende led-lys. Den fungerer også når du legger mobilen ved siden av, innen en radius på 50 centimeter. Den er 8,5 centimeter i diameter og 7,5 centimeter høy. Det er med andre ord liten fare for at mobilen din ikke passer i holderen. Prisen er bare 19 euro, eller under 150 kroner, og holderen fås sendt til Norge herfra.Frakta ender riktignok på nesten 160 kroner, selv om det sendes fra Frankrike.

annonse

Les også