Til hovedinnhold

Sharapova-mobil fra Sony Ericsson

Sony Ericsson har fått med seg tennis-ess Maria Sharapova på laget for å promotere den nye T707-modellen.

Klapptelefonen har to skjermer – den største på 2,2 tommer, 100 megabyte minne og støtte for minnekort, samt et kamera på 3,2 megapiksler.

Det er også satset på multimedia i mobilen, med Youtube-støtte og radio. Nøyaktig hva T707 har med tennis å gjøre, vites ikke, men noen PR-mennesker har tydeligvis fortalt Sharapova hva hun skal si i pressemeldingen.

- T707 er mitt ultimate nye tilbehør. Jeg er alltid på farten og trenger en telefon som er enkel å bruke og selvsagt chic også. Jeg går aldri glipp av en samtale med de iøynefallende lyseffektene og personlige pulseringsinnstillinger, og jeg elsker at jeg bare trenger å vifte med hånden for å dempe lyden når telefonen ringer. Jeg kan også bruke mitt praktiske og stilige Bluetooth Headset HBH-PV715 for å ta telefonen, sjekke e-post og blogge til min nettside fra telefonen, sier Sharapova i en pressemelding.

Vi synes det er imponerende at tennis-stjernen går rundt og husker produktnummer på øreplugger, Sharapova er tydeligvis mer mobiltilbehørinteressert enn de fleste. Mobilen kommer i løpet av andre kvartal, men vi har foreløpig ikke fått noen informasjon om den også vil komme i salg her til lands.

Mer om
annonse