Til hovedinnhold

Konkurranse på Forumet

Etter forumet ble lansert for få uker siden ser vi en positiv vekst på antall brukere, med innlegg fra både registrerte og gjester.

Litt om forumet:
Forumet er i dag delt opp i tre deler:
"Forumet generelt" - Her kunngjøres endringer på forumet, vi har også et eget tilbakemeldingsforum der brukere kan komme med tilbakemeldinger til både forumet og mobilen/teknofil forøvrig.
"Mobilen.no Forum" - Forumet knyttet til Mobilen.no - med diskusjon rundt mobil og gps, artiklene våre samt tjenesten "Ringepriser", der du kan kalkulere hvilket abonnement som er billigst for deg.
"Teknofil.no Forum" - Forumet knyttet til Teknofil.no - Alt "teknofilt" og relatert til gadgets, datamaskiner, dingser etc. kan dere diskutere her! Også her kan du diskutere våre artikler, samt diskutere ditt bredbåndsabonnement knyttet til tjenesten "speedometer" der du kan teste din linjehastighet!

Konkurranse:
På vårt nyoppstartede forum settes det nå i gang en konkurranse som belønner de beste innleggene! Konkurransen vil pågå i fem uker, og hver uke kårer vi to vinnere ut i fra de to beste innleggene den uken.
For å være med i trekningen må du poste som registrert bruker. Gjesteposter er ikke med i konkurransen, det er gratis for alle å registrere seg. Dersom du ikke er bruker på forumet i dag kan du når som helst melde deg inn her. Tips gjerne dine venner også.
Etter fem uker ser vi på alle våre ti vinnere, og ut i fra disse vinnerinnleggene kårer vi igjen de to beste innleggene, som premieres med hovedpremiene.
Premiene:
For de ti første vinnerne har vi sikkerhetspakken fra Panda Security, "Global Protection 2009". Den inneholder blant annet brannmur, antivirus, verktøy spyware/styggvare, identitetstyveri, usikker surfing,  verktøy mot treg PC og mer. Denne pakken har blitt godt mottatt fra blant annet PCWorld og det svenske datamagasinet Dator. Pakken er levert fra Panda Security/Viro Safe Norge AS
For de to totalt beste innleggene har vi skaffet til veie Dab- og nettradioen Pinell Supersound som vil bli levert til brukerne bak disse innleggene. Både Teknofil og DinSide har gitt denne avanserte radioen gode skussmål.
Hva vi ser etter:
Formålet med denne konkurransen er å skape god trafikk på forumet, og både spørsmål, svar, forslag og innlegg til artikler blir vurdert. Det behøver ikke å være så lange innlegg, men det må være noe som bidrar slik at andre kan dra nytte av det, enten det er en sterk mening eller ett nyttig brukertips. Vi ønsker å styrke forumet med denne konkurransen, og gi en gulrot til noen av dere som er med å dra det hele i gang!
Velkommen til konkurransen, og ikke minst til forumet!

Mer om
annonse