Til hovedinnhold

Tommelkontroll ga 50.000 dollar

Å ha kontroll over tomlene kan ofte være avgjørende, ja til tider kan det handle om liv og død. Det gjorde det heldigvis ikke denne gang. Derimot gjaldt det en premie på 250.000 kroner.
155 tegn på 50 sekunder
Den amerikanske studenten Nathan Schwartz kan prise seg lykkelig for at han har kontroll over sine tomler og tunga rett i munnen. Han stakk av med potten på 50.000 dollar, litt over 250.000 norske kroner, i en landsomfattende SMS-konkurranse som ble avholdt i New York forrige helg, ifølge Cnet News.
Konkurransen var arrangert av LG og det eneste kravet for å delta var at du måtte bruke en LG enV mobil i konkurransen. Selv mener Schwartz at Iphone og Blackberry sine telefoner er langt bedre for å sende meldinger, ifølge Engadget. Likevel klarte han oppgaven på femti sekunder og uten feil.


Med en LG enV ble Nathan Schwartz 250.000 kroner rikere.
Schwartz hadde kommet videre til finalen gjennom en innledende konkurranse annonsert via MTV, og han slo ut forrige års vinner 14-årige Morgan Pozgar.
Kan du alfabetet?
Klarer du selv oppgaven? Da kan du selv forsøke å skrive ut denne meldingen som var finaleoppgaven:
"Does everybody here know the alphabet? Let's text. Here it goes ... AbcDeFghiJKlmNoPQrStuvWXy & Z! Now I know my A-B-C's, next time won't you text with me?"

Mer om
annonse