Til hovedinnhold
NyhetApp sender automatiske bursdagshilsener på Facebook

Med denne glemmer du aldri en bursdag igjen

Ny Android-applikasjon sender bursdagsmeldinger automatisk på Facebook.

For mange har Facebook blitt mer arbeid enn moro. Slavisk blar man nedover postene for å trykke «Like», eller gratulerer bortglemte barndomsvenner med bursdagen deres. Nå har en Android-applikasjon blitt sluppet som skal gjøre litt av arbeidet enklere, og garanterer at du aldri glemmer en bursdagshilsen på Facebook igjen.

Automatiske gratulasjoner

Birthday Scheduler for Fb, som applikasjonen heter, lar deg sette opp automatiske gratulasjoner til de heldige vennene dine. Du kan stille inn både når gratulasjonen skal sendes, og hva den skal inneholde. Applikasjonen lar deg også velge ut i fra en liten samling med gaveikoner som du kan legge ved i posten din.

I selve applikasjonen får du opp en liste over alle vennene dine, som kan være rangert enten gjennom navn, status eller bursdagsdato, slik at du enkelt finner fram til hvem som snart har bursdag. Så er det bare å huke av for at beskjeden skal sendes, og la mobilen gjøre resten.

Skulle du ville at applikasjonen minner deg på hvem som har bursdag på selve dagen, tilbyr applikasjonen en widget du kan legge på hjemmeskjermen. Denne sier hvem som er den neste som bursdag, med navn og dato.

To versjoner

Applikasjonen kommer i to versjoner: En som er gratis og en som koster omtrent åtte kroner. Den store forskjellen mellom de to applikasjonene ser ut til å være at i betalutgaven vil du kunne fjerne «via Birthday Scheduler for Fb»-taggen som kommer med posten, og endre den til noe annet.

Hvis du ikke bry deg om at vennene dine vet at du har satt de på en automatisk gratulasjonsliste, er det bare å fyre opp gratisversjonen, og slappe av resten av året.

Last ned Birthday Scheduler for Fb

(Kilde: Addictive Tips)

annonse