Til hovedinnhold

Videoboom med ny iPhone

Mens vi venter på iPhone 3GS her i Norge kan amerikanerne allerede leke seg med Apples nye lille dings. At den nye mobilen kommer med videoopptak merkes godt.

400 prosent videoøkning

Google kan nemlig melde at de har merket et kraftig press på sin videoside Youtube de siste dagene. Ifølge Apple Insider melder selskapet om en økning på 400 prosent av videoopplastninger sendt fra mobile enheter de første fem dagene den nye enheten har vært i salg.
Det er tydelig at iPhone-eiere benytter seg av de nye mulighetene i iPhone 3GS. Med denne mobilen kan du ta opp video, redigere direte på mobilen og laste rett opp til Youtube.

Selger ekstremt bra

Den nye telefonen kom på markedet sist fredag i USA og har så langt solgt langt over forventning. Drøyt to døgn etter lansering kunne Apple melde om en million solgte enheter. Det er tydelig at raskere telefon og nye funksjoner som video lokker til seg kunder.

Her i landet må vi derimot smøre oss med tålmodighet i påvente av den nye telefonen. Telenor sa originalt at de ville lansere telefonenher i landet 9. juli. De har nå trukket denne datoen og sier de håper på lansering i løpet av juli måned.

Mer om
annonse