Nyhet

Google mot Bing

Sent i forrige uke kunne vi melde om at Microsoft satser friskt på en splitter ny tjeneste med det noe omstridte navnet Bing. For nordmenn og europeere generelt er Bing fremdeles i en betaversjon uten særlig av den omtalte ekstrafunksjonaliteten, men later du som om du er amerikansk eller kanadisk vil du straks få mer ut av tjenesten.


Men spørsmålet som alle stiller seg er selvfølgelig: hvordan står Bing seg mot Google?
Vel, du kan alltids kjøre to vinduer mot hverander og søke på det samme i begge, men minst en smarting har allerede lagd et kjekt lite verktøy for deg som ønsker så lite arbeid som overhodet mulig.
Med denne enkle nettjenesten kan du nemlig enkelt søke og se forskjellen på de to søkemotorene side ved side. Men husk altså at Bing enn så lenge bare virker optimalt med søk rettet mot typiske nordamerikanske sysler og interesser, hva nå du enn tror det kan være.


Enten du søker på din favorittskuespiller, TV-show, mobiltelefon eller obskur sykdom er det interessant å se direkte hvilke resultater de to tjenestene kommer opp med, og hvordan de velger å presentere disse. Her blir det mye snakk om smak og behag, men etter å ha lekt litt med dette verktøyet er det egentlig ingen tvil om at Microsofts nye tjeneste ikke er noe feilskjær. Om det er godt nok til å vippe Google av pinnen, er noe bare tiden vil vise.
(via TechCrunch)

annonse