Til hovedinnhold

Disse tre mobilene er mest populære

Akkurat nå er det verken iPhone eller Galaxy som topper listen i Prisguide.

Prisguide/montasje

Når du klikker deg inn på Prisguide.no vil du finne du priser på TV-er, smartmobiler, nettbrett, høyttalere, PC-er, kameraer og mye mer fra norske nettbutikker.

Vi har sjekket hvilke tre smartmobiler som det søkes aller mest etter for øyeblikket. To av dem er gamle kjenninger, mens førsteplassen er en spennende nykommer.

Se også: Disse tre TV-ene er mest populære

3. Apple iPhone 5S 16GB

Apple iPhone 5S.

Toppmodellen til Apple har toppet salgslistene i Norge det siste halvåret, og er stadig populær. Den er den tredje mest populære smartmobilen i Prisguide akkurat nå. Her får du en mobil med stilren og ikonisk Apple-design, operativsystemet iOS og applikasjonsbutikken App Store, samt fingeravtrykkleseren Touch ID, for å nevne noen av høydepunktene.

Sjekk pris og detaljer på Apple iPhone 5S 16GB i Prisguide

2. Samsung Galaxy S4 16GB

Samsung Galaxy S4 16GB.Foto: Samsung

Dette er Samsungs toppmodell, en annen monsterhit fra 2013 på det norske markedet. Mange ser denne som flaggskipet for hele Android-plattformen også. På Galaxy S4 får du blant annet en knallsterk AMOLED-skjerm, gode basisfunksjoner, presist tastatur, bedre batteritid enn Android-konkurrentene og supert kamera.

Her kjøper du Galaxy S4 16GB til lavest pris

1. Sony Xperia Z1 Compact

Sony Xperia Z1 Compact.Foto: Sony

Næmen, hva har vi her? Den mest populære smartmobilen i Prisguide for øyeblikket er Sony Xperia Z1 Compact, en splitter ny mobil som ankommer butikkene nå i februar. Dette er en litt mindre utgave av fjorårstoppmodellen til Sony, Xperia Z1, og passer godt til de som ikke vil ha en altfor gigantisk mobil. Skjermen er utmerket, og både grensesnitt og programvare er strålende. Ifølge vår søsterside Amobil.no er dette er en herlig underholdningsmobil, som fortjener terningkast 6.

Den er billigere enn toppmodellene, men hvor billig kan du få den?
Sjekk priser og butikker som fører Sony Xperia Z1 Compact i Prisguide

Prisguide.no er prissøketjeneste som driftes av Mediehuset Tek.

Hvilken smartmobil troner øverst på din ønskeliste akkurat nå? Kommenter i forumet nederst på siden!

(Kilder: Prisguide.no)

annonse