Nyhet

Verdens mest irriterende vekkerklokke

Denne vil du garantert våkne av.

Sliter du med å stå opp om morgenen? Hjelper det ikke med slumrefunksjon eller å måtte stå opp av senga for å skru av vekkerklokka? Da kan Ramos være løsningen for deg.

Verdens mest irriterende vekkerklokke vil med sikkerhet få deg opp hver morgen til riktig tidspunkt. Det er umulig å ignorere den, og du vil ikke legge deg til å sove igjen. Hva er hemmeligheten?

Ingen nåde

Ramos har ikke en ubegrenset slumreknapp, og det hjelper ikke å trekke ut kontakten heller, ettersom vekkerklokka bare vil fortsette å gå på batteri. I sin strengeste modus tillater ikke vekkerklokka engang at du resetter alarmen før tidspunktet for vekking nærmer seg.

Når Ramos først setter i gang med å ringe, er det heller ingen knapp på den for å skru av alarmen. Den eneste måten å stoppe støyen på er å taste inn en kode på et tastatur installert i et annet rom. Du har med andre ord ikke noe annet valg enn å forlate senga og skrive inn koden – slik at du til slutt har blitt helt våken.

Suksess på Kickstarter

Ramos har faktisk en slumrefunksjon, men tillater det bare et gitt antall ganger. En annen modus lar alarmen gå av i ti sekunder, før du får ett minutt på deg til å våkne. Etter dette minuttet setter alarmen i gang igjen, og da er den eneste løsningen å taste inn koden.

Ramos er skapt av den 25 år gamle ingeniøren Paul Summit fra USA. Summit hadde selv problemer med å våkne om morgenen, så han lagde Ramos for å løse problemet.

Summit delte deretter ideen om Ramos på folkefinansieringsnettstedet Kickstarter, og fikk nok støtte til å kunne produsere vekkerklokka i større skala.

Høstlansering

Det er ventet at Ramos blir lansert i september. Du kan bestille fra Ramosclock.com og velge mellom tre utgaver – LED Ramos (1150 kroner), Nixie Ramos (2000 kroner) og Ramos Custom (4600 kroner). Husk at merverdiavgift og frakt kommer i tillegg.

Se Paul Summits presentasjon av Ramos på YouTube:

(Kilde: Oddity Central)

Les også
Denne vekkerklokka river pengene dine i filler
Les også
Datamaskin drives av krabber
Les også
Er dette den ultimate sikringen av iPhonen din?
Les også
En slik klokke har du ikke sett før
Les også
Chrysler tilbyr trådløs lading av smarttelefonen i bilen
annonse