Til hovedinnhold

Netflix får flere store og kjente TV-serier

Amerikansk tilgang gir deg både CSI:NY og L.A Complex.

Netflix
Anders Brattensborg Smedsrud

Netflix satser stort for tiden. Forrige måned alene annonserte de både animasjonsserier fra DreamWorks Animations og over 20 000 nye filmer og serier. De lover også at vi skal få se mange flere egenproduserte serier til neste år.

Flere nyheter

Også denne måneden har amerikanerne nyheter på lur. En nylig inngått avtale med den store serie-produsenten CBS kommer Netflix-kundene til gode gjennom enda flere serier. Kjente navn som CSI: NY, L.A Complex og The 4400 er nye navn på plakaten. Det er foreløpig bare CSI: NY som er klar for strømming, de andre seriene ventes fortløpende.

I tillegg til nyhetene har CBS fornyet avtalen som sikrer tilgang til blant annet kult-favoritten Twin Peaks, sammen med Star Trek, Medium, Flashpoint og Jericho.

Foreløpig er det kun de med amerikansk Netflix-konto som får nyte godt av de nye seriene, men med litt innsats kan du bli amerikaner du også – om du ikke tar sjansen på å vente til de norske rettighetene faller på plass.

Media Hint gir deg amerikansk Netflix.

I mellomtiden er det fullt mulig å få det amerikanske innholdet i Norge. Hvis du bruker nettleseren Firefox med utvidelsen Media Hint vil du automatisk bli sendt til den amerikanske versjonen av Netflix hver gang du logger inn. Løsningen er helt lovlig, og du finner den ved å trykke på Firefox-knappen, velge Utvidelser, søk opp Media Hint og installer den. Det hele er gjort på få sekunder.

Noen tidsramme for hvor lenge seriene vil være tilgjengelige for strømming er ikke kjent.

Det finnes mange fine måter å få utenlandsk innhold på.
Men dette trikset er nettbransjen neppe så fornøyd med >>

Dette er våre favorittjenester for strømming på nett »

(Kilde: Engadget)

annonse