Til hovedinnhold

Denne alt-i-ett-adapteren bør du ha med på tur

Passer i alle land.

USB-adapteren kan tas av, hvis du vil plugge inn et vanlig støpsel i stedet.

Planlegger du en tur til utlandet i ferien, bør du sørge for å ta med deg de nødvendige adapterne så du er sikker på å få ladet mobiltelefonen og PC-en. Problemet er at det brukes ulike stikkontakter i ulike land, og dermed ender du gjerne opp med å måtte drasse på masse forskjellige adaptere.

Denne reiseadapteren fra Mobx er en av de smarteste vi har vært borti. Den passer nemlig til alle typer stikkontakter og alle typer støpsler, slik at den skal fungere i alle land i verden. I den ene enden er det fire ulike hannplugger, som du velger mellom ved hjelp av skyvekontroller på siden av adapteren. I den andre enden av adapteren finner du hunn-kontaktene, også for alle typer støpsler. Dermed dekker Mobx-adapteren alle tenkelige kombinasjoner.

USB-lader

En annen smart ting med Mobx-adapteren, er at den har innebygget USB-lader. Det er to USB-kontakter hvor du kan plugge inn alle typer USB-enheter, for eksempel for å få ladet en mobiltelefon eller et nettbrett.

Det eneste minuset vi har klart å finne med denne adapteren, er at du ikke kan plugge inn for eksempel både en PC-lader og noe som skal lades via USB samtidig. Bortsett fra det, er dette en av de mest fleksible adapterløsningene vi har sett.

Produktet koster 249 kroner, og selges av TT Micro AS.

Les også: Snerten iPad-lader fra Targus

annonse