NyhetMicrosoft Office kommer til iPhone og Android

Microsoft Office kommer til iOS og Android

Den neste Office-pakken blir tilgjengelig på enda flere enheter, skal Microsoft ha bekreftet.

Det finnes en rekke apper som gjør det mulig å redigere dokumenter i Microsoft Office-format på Android-mobiler eller på iPhone, men inntil nå har Microsoft ikke hatt noen egen Office-app for disse plattformene.

Det blir det slutt på nå, ifølge det tsjekkiske nettstedet IHNED.

Microsofts produktsjef Petr Bobek skal på en pressekonferanse i Tsjekkia ha bekreftet at Microsoft vil komme med egne Office-apper for Android og iOS i 2013. Ifølge The Verge skal en pressemelding fra Microsoft i Tsjekkia også nevne at Office 2013 vil komme til Windows Phone, Windows RT og Symbian, i tillegg til iOS og Android.

Office for iPad-lekkasje

I februar dukket det opp bilder av det som skulle være Office for iPad, men Microsoft gikk raskt ut og benektet ektheten av bildene.

Nå kan mye tyde på at bildene likevel var ekte.

Da vi spurte Microsoft Norge om kommentar, fikk vi beskjed om at de tidligere har sagt at "Office Mobile vil fungere på tvers av Windows-mobiler, Android-mobiler og iOS", men at de ikke har noe mer å tilføye enn det. Heller ikke om når produktene vil bli tilgjengelig.

Microsofts amerikanske hovedkontor sier imidlertid til IDG News at "Den informasjonen som er delt av vårt tsjekkiske datterselskap ikke stemmer". Men om det er det samme som å si at de avkrefter noe, er et tolkningsspørsmål.

Les også: Ryktene om en Microsoft-telefon er "bekreftet"

(Kilder: The Verge og Cnet)

Les også
Milepæl for Microsoft Office
Les også
Dette er nytt i Android 4.2
Les også
– 80 prosent er gift med operativsystemet
Les også
Toppsjefen: – Microsoft skal skifte retning
Les også
Lover bedre apper før Windows-lansering
annonse