Oppdater din HTC Desire nå

De "vage ryktene" vi videreformidlet i forrige uke om at Android versjon 2.2 skulle komme til HTC Desire i nærmeste fremtid viste seg å stemme.

Nå har flere forumbrukere bekreftet at oppgraderingen har gått smertefritt og at den nye versjonen av operativsystemet byr på ganske mange forbedringer.

Etter nedlastning av ny programvare skal din HTC Desire få bedre ytelse, HD-videoopptak i 720p, samt forbedret tastatur og støtte for synkronisering av musikk med iTunes. I tillegg kommer blant annet full Flash-støtte, samt kjøp/nedlastning av apps i Android Market via PC og pushmeldinger. Her kan du lese mer om hva som er nytt i Android 2.2.
OPPDATERT: HTC har uttalt at oppdateringen i første omgang ville være tilgjengelig på ulåste HTC Desire-mobiler, men de første reaksjonene vi fikk var at dette ikke var tilfellet. Nå opplyser en leser at han ikke har muligheten til å oppdatere sin HTC Desire, som nylig ble kjøpt med binding og operatørlås. Dermed kan det se ut til at HTCs uttalelser stemmer likevel, og at noen brukere må belage seg på et par ukers ventetid for å få Android 2.2 Froyo på HTC Desire. En annen leser opplyser imidlertid at han fikk oppdatert sin HTC Desire til Android 2.2, til tross for både operatørlås og binding. Med andre ord er det i alle fall verdt et forsøk.
(-Takk, Bjørn og Stian!)

Slik gjør du det:
HTC anbefaler at du laster ned Android 2.2 Froyo når du er tilkoblet et trådløst nettverk (Wi-Fi) fordi filstørrelsen er ganske stor. Det er imidlertid også mulig å laste ned via mobilnettet dersom det er din eneste mulighet, men da betaler du for datatrafikken.

Gå inn på menyen på HTC Desire og trykk innstillinger. Deretter blar du deg ned til om telefonen hvor du kan sjekke etter siste programvareoppdatering. Deretter er det bare å laste ned og nyte fordelene som medfølger nye Android 2.2 Froyo.

Kilde: Engadget.com, V3.co.uk
Del dine erfaringer om Android 2.2 Froyo på HTC Desire i forumet nederst på siden.

Les også
Gjør din HTC HD2 kjappere
Les også
Gode nyheter for Xperia X10
Les også
HTC Desire får en storebror
Les også
Gigaskjerm på ny Samsung-mobil
Les også
Android 2.2 til HTC Desire snart?
Les også
HTC Wildfire er i salg
Mer om
annonse