Tek.no

Nyhet

Mobilen konkurrerer med Gucci-vesken

Henriette Skyseth
12 Des 2005 16:21

– Folk blir mer og mer opptatt av å bli sett - i stor grad også gjennom mobilen sin. De bruker mobiltelefonen til å skape seg et image, sier Steen Meyerhoff til Dagens IT.

Meyerhoff er produktsjef for Nokias nye designmobilserie LÂ’Amour Collection, og omtaler denne som en konkurrent til dyre detaljer som design-vesker.

Design er viktigst

Meyerhoff hevder at undersøkelsen i stor grad sier noe om hvordan dagens mobilbrukere tenker.

– Mange av oss bruker jo ikke alt det ekstrautstyret som vi finner på mobiltelefonen. Undersøkelsen viser at når basisfunksjoner som telefonbok, kamera, SMS og MMS er på plass, betyr design mest når de velger mobiltelefon, sier han.

I L’Amour Collection har Nokia tatt i bruk materialer som lær, tekstiler og keramikk i håp om å tiltrekke seg motebevisste kunder.

Kolleksjonen består av tre telefoner - Nokia 7360, 7370 og 7380. Samtlige av disse er utstyrt med basisfunksjoner, og i tillegg har alle mobilene megapikselkameraer. Dette er med andre ord ikke mobilene for de mer avanserte brukerne.

Tideligere i høst gjennomførte mobilen.no en test av aktuelle designmobiler. Resultatene av denne kan du ta i nærmere øyesyn her.

 

annonse

Les også