Tek.no

Nyhet

Alle disse er tatt med mobilen

Vegard Haugen
9 Juli 2010 16:00

Har du samme lidenskap for fotografi som brukerne på vår søsterside Digit.no er du kanskje av den oppfatning at mobilkameraer ikke er i stand til å ta skikkelig gode bilder. Det har lenge vært en ubestridt sannhet, men de siste par årene har teknologien i selv et mobilkamera blitt kraftig forbedret.

Det kan på ingen måte måle seg med speilrefleks, men vi registrerer at digitalkameraer stadig må komme opp med nye funksjoner for å kunne sies å være vesentlig annerledes enn de beste kameraene du finner på en mobil. Eksempelvis digitale undervannskameraer eller digitalkameraer som tar bilder i 3D.

Les også: Slik tar du gode mobilbilder

Kameramobiler med 5 megapikslers oppløsning eller mer, samt brukbar optikk, bildestabilisator, zoom, samt blits eller fotolys er slett ikke uvanlig i disse dager. Da vil du som regel kunne da gode mobilbilder. Med et godt motiv, kreativ bruk av funksjoner og kanskje en liten porsjon flaks kan du faktisk ta temmelig gode bilder med mobilen.

Gizmodo har i alle fall funnet 395 solide bevis på at du kan ta knallgode bilder med en mobil. Vi lot oss imponere såpass at vi ville tipse deg om saken:

Se bildegalleriet med 395 mobilbilder hos Gizmodo

Les også: 14 megapiksler på mobilen

Les også
Overvåk bikkja fra jobben
Les også
Frykter bikinibilder på avveie
Les også
Ta vare på dine mobilbilder
Les også
14 megapiksler på mobilen
Les også
Slik tar du gode mobilbilder
annonse

Les også