Til hovedinnhold

Oppdatering drepte Windows-mobiler

OPPDATERT:

Etter at denne artikkelen ble publisert, har Michael Stroh i Windows Phone Blog kommet med en ny uttalse om problemene. Etter sigende gjelder feilen først og fremst Samsung-mobiler.

Oppdateringen feilet for rundt 10 prosent av de som prøvde, og ofte skyldtes det dårlig internett-tilkobling eller lite plass på PC-ens harddisk (pga. backup).

Les hele blogg-innlegget her

ComputerWeekly.com melder for øvrig at Microsoft er i gang med å utrede hva som gikk galt med deres første software-oppdatering til Windows Phone 7.

Original-artikkel:

Microsofts første software-oppdatering for Windows Phone 7 har vist seg å gjøre enkelte mobiler ubrukelige. Det melder flere internasjonale mobilnettsteder.

Enkelte av de som har lastet ned oppdateringen opplever at det kun vises et bilde på skjermen, men at funksjonene ikke fungerer overhodet. Andre har opplevd at kontaktliste, profilinnstillinger og samtalehistorikk har forsvunnet.

På sin egen Twitter-profil bekrefter Microsoft at de har kjennskap til problemet.

- Hvis telefonen din er "bricked" (kun skjermbilde vises, journ.anm.) på det nåværende tidspunkt, må den dessverre byttes, skriver WinPhoneSupport.

Oppdateringen av Windows Phone 7 skulle i utgangspunktet gjøre alt klart for senere programvareoppdateringer.

"Copy/paste"-støtte, samt bedre søk i applikasjonsbutikken Windows Marketplace (ikke tilgjengelig i Norge), skulle egentlig komme nært forestående i en skikkelig oppgradering. Om problemene med Windows Phone 7s aller første oppdatering får noen innvirkning på dette, vites ikke.

Les også: Slik blir norske Windows Phone 7

(Kilder: Windows Phone Blog, IT Avisen, Computerweekly)

annonse