Samsung med ny, stor mobil

Samsung Galaxy Grand 2 blir en ny mellomklassemodell for de som vil ha stor skjerm.

Samsung har lansert Galaxy Grand 2. Med en skjerm på 5,25 tommer legger telefonen seg et sted midt i mellom Galaxy S4 og Galaxy Note 3.

Samsung sier i pressemeldingen bare at den vil bli tilgjengelig i «utvalgte regioner» i fargene svart, hvit eller rosa. Vi får imidlertid opplyst fra Samsungs PR-byrå i Norge at den vil komme hit til landet i en 4G-versjon i løpet av første kvartal 2014.

Galaxy Grand 2 er utstyrt med en firekjernersprosessor på 1,2 GHz, og dermed snakker vi ikke om noen toppmodell – men en modell som antagelig vil legge seg et sted i mellomklassesjiktet prismessig.

Den 5,2 tommer store skjermen har en oppløsning på 720 x 1280 punkter, det vil si 16:9-format. Telefonen har et batteri på 2 600 mAh, som ifølge Samsung skal gi en batteritid på opptil 17 timer tale eller 10 timers videoavspilling.

To SIM-kort

Galaxy Grand 2 har støtte for to SIM-kort, slik at du kan ha både privat- og jobbmobil i én og samme enhet, eller bruke et lokalt SIM-kort til data når du er i utlandet.

Det er 1,5 GB arbeidsminne (RAM), 8 GB lagringsplass, samt mulighet for microSD-kort opptil 64 GB. Kameraet er på 8 megapiksler. Telefonen kommer med Android 4.3 fra fabrikken.

Her kan du lese test av en annen Dual-SIM-mobil: NGM Prime er to mobiler i én

Les også
Lenovo lanserer Android-telefon med gigantbatteri
Les også
NGM Forward prime: Denne er to mobiler i én
Les også
Samsung Galaxy S4 4G+: Ny Galaxy S4 er mye raskere enn den gamle
Les også
Samsung Galaxy S4 Mini: Dette er ikke en Galaxy S4
Les også
Samsung Galaxy Note 3: Denne mobilen kan «alt»
annonse