Til hovedinnhold
NyhetDette beistet har rom til alt

Luftig dobbeltdekker fra Lian Li

PC-D600 er kabinettet for deg som vil ha godt med plass å bygge i.

Akkurat denne vil aldri komme i salg.Foto: Vegar Jansen, Hardware.no

Hardware/Taipei: Den taiwanske kabinettprodusenten Lian Li var naturligvis på plass under årets Computex-messe, og hadde en stor produktlinje å vise oss – her fikk vi se alt fra godt etablerte travere til store ting det tydeligvis ikke blir noe av.

– Jo, du kan godt ta bilde av den der, sier Eric Zarshenas, en av Lian Lis PR-menn, idet vi knipser bilder av et noe korpulent tårn på hjul.

– Men den vil ikke bli produsert i sin nåværende form, fortsetter han, og skyter inn at den visstnok ligner litt vel mye på noe en av konkurrentene har snekret sammen.

Dobbel bredde

PC-D600 kan fjerne hele brønnefronten for å enklere komme til.Foto: Vegar Jansen, Hardware.no
Med todelt kabinett blir det god orden og godt med plass.Foto: Vegar Jansen, Hardware.no

Øynene våre fant straks noe annet spennende – et halvmeterhøyt tårn med dobbel bredde av det som er vanlig. Herligheten har fått modellbetegnelsen PC-D600, og er ment for deg som virkelig ønsker deg godt med plass i kabinettet.

Tårnet er på en måte delt i to. På venstre side kan du montere strømforsyning, hovedkort og det som hører med. Kabinettets høyre side har godt med plass til harddisker, eventuelle optiske drev, viftekontroller og kraftige kjøleløsninger, som for eksempel store radiatorer for vannkjøling.

Hele kabinettet er luftig og åpent, slik at du selv kan velge de kjøleløsningene du ønsker. Vinduer i dørene lar deg også presentere innholdet dersom du ønsker å ta deg flid med hvordan ting ser ut på innsiden.

Prototype

Foto: Vegar Jansen, Hardware.no

Vi lurte selvfølgelig straks på hva denne søtsaken ville koste, og når det ville kunne være mulig å få ta i den. Det hadde vår nye venn Zarshenas ikke noe endelig svar på.

– Dette er egentlig bare en prototype, forklarte han, og var samtidig nysgjerrig på hva vi syntes. Hadde vi kanskje noen forslag til forbedringer?

Zarshenas fortalte videre at det nye tårnet trolig skulle gjennom noen runder internt, sånn for å luke ut eventuelle problemer og trolig gjøre noen små forandringer. Men det var visst en sjanse for at vi skulle kunne se PC-D600 i butikkene før jul.

Hva du vil måtte gi for den var dog helt i det blå.

Har du greit med penger?
Vi fant et massivt kabinett til 8000 kroner >>>

Les også
Lian Li PC-D600: Dette beistet av et kabinett har plass til «alt»
Les også
Nytt kabinett fra Corsair er støydempet og billig
Les også
Dette minikabinettet skal være ideelt for LAN-folket
Les også
Lian Li lanserer moddevennlige kabinetter
Les også
Lian Li PC-V650: Lite, men meget godt kabinett
annonse