Nyhet

Denne Netflix-nettsiden er bedre enn originalen

Hjelper deg å finne de gode filmene.

Det er ikke alltid like lett å finne frem i det evige sammensuriet av filmer og TV-serier Netflix har å by på. Du får opp lister på lister av filmer, men med mindre du vet nøyaktig hva du er ute etter, må du trolig vade igjennom mye halvdårlig ræl før du finner frem til de virkelig gode filmene.

Rangerer filmene for deg

Her kommer nettstedet A Better Queue inn i bildet. Nettstedet har oversikt over alle filmene i Netflix' bibliotek, og lar deg rangere dem etter kvalitet, basert på rangering fra nettstedet Rotten Tomatoes.

Ettersom A Better Queue baserer seg på det amerikanske biblioteket, kan du bli møtt av beskjeder som dette i Norge.Foto: Netflix

Filmutvalget er basert på den amerikanske versjonen av Netflix, men med et enkelt nettlesertillegg som Media Hint får du enkelt tilgang til det fra en PC eller Mac.

Andre alternativer finnes også, slik som Hola! og Proxmate. (Takk for tips!)

Lett å bruke

I motsetning til Netflix sitt egne søk, lar A Better Queue deg styre akkurat hva du vil. Du kan velge hvilken tidsperiode filmen skal være fra, hvilken sjanger og hvor god score den har fått fra Rotten Tomatoes.

Etter det er det bare å la tjenesten filtrere innholdet, og du får opp en liste over alle forslagene. Trykker du på filmcoveret kommer du direkte over til Netflix.

Prøv A Better Queue selv, men vær obs på at nettstedet trolig går litt tregt (eller kanskje krasjer), på grunn av veldig stor pågang.

Netflix har fått nytt design:
Ser du hva som er nytt?

(Kilde: techchrunch.com)

annonse