Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Unboxing: Xbox Series X

Vi pakker opp Xbox Series X

Lanseringsdatoen for Xbox Series X nærmer seg med stormskritt, og som du kanskje vet har vi allerede hatt en tidlig versjon av spillkonsollen i hendene våre en stund nå. Vi skrev tross alt om førsteinntrykkene våre av Series X for et par uker siden.

Nå har vi imidlertid fått klørne i en ferdig utgave av konsollen, og dermed også ferdig innpakning og tilbehøret alle vil ha på lanseringsdagen. Så for deg som har sittet og lurt på hvordan innpakningen er og hva som følger med i esken, her er vår unboxing av Xbox Series X!

Les også
Førsteinntrykk: Xbox Series X
annonse