Til hovedinnhold

Oppdateringer til OS X

Apple har sendt ut en hel del oppdateringer som hovedsakelig dreier seg om stabilitetsforbedringer og sikkerhet. Her er oversikten over oppdateringene.

Security Update 2007-007 er for både server og klient, Intel og Power PC samt Tiger (10.4.10) og Panther (10.3.9). Oppdateringen inneholder diverse oppdateringer på programmer og komponenter og anbefales for alle brukere. Security Update 2007-006 er også inkludert.

Finn din konfigurasjon her og last ned

Nettleseren Safari har også blitt oppdatert for både Windows og Mac. For Windows-brukere er det sikkerhetsoppdateringer og forbedret stabilitet i den nye oppdateringen, mens for Mac er det bare sikkerhetsoppdateringer.

Last ned Safari Beta 3.0.3 for Mac og Windows her

Pro Application Support 4.0.1 oppdaterer og forbedrer den generelle stabiliteten for Apples profesjonelle programmer og anbefales for alle brukere av Final Cut Studio, Final Cut Pro, Motion, Soundtrack pro, DVD Studio Pro, Aperture, Final Cut Express HD, Soundtrack, Logic Pro og Logic Express.

Pro Application Support 4.0.1 kan lastes ned her

AirPort Extreme Update 2007-004 er for Intel-Mac mini-brukere, MacBook-brukere og MacBook Pro-brukere. Den skal forbedre påliteligheten til trådløse nettverkstilkoblinger.

AirPort Extreme Update 2007-004

Alle oppdateringene er også tilgjengelige via 'Progamvareoppdatering' i Systemvalg.

annonse