Til hovedinnhold

Ring verden rundt i 8 timer

Operatøren Lebara lanserer i dag et nytt abonnement der du får innbakte ringeminutter både til Norge og til utlandet.

- Norge er et flerkulturelt land. I tillegg til å ha innbyggere fra hele verden reiser vi mer enn noen gang. Dette har ført til at også den gjennomsnittlige nordmann har venner og familie utenlands, sier administrerende direktør Hanne Løvstad i Lebara.

Hun sier videre at de fleste norske mobilabonnement har høye priser til utlandet, men at Lebara nå tilbyr en løsning som gjør det rimelig å ringe både i Norge og til utlandet.

Nye Fastpris Pluss koster 349 kroner per måned. Da  får du 500 ringeminutter nasjonalt, samt 500 ringeminutter til alle land i Europa i tillegg til USA, Canada, Pakistan, Thailand, Filippinene, Iran, Tyrkia og Vietnam. Du får også 300 SMS og 150 MB datatrafikk.

Ringeminuttene til utlandet gjelder både til fasttelefon og mobil, og det er ingen oppstartsavgift på de inkluderte minuttene. De 300 SMS-ene kan også sendes til utenlandske numre.

Godt tilbud
Forutsatt at du har familie eller venner i utlandet som du snakker mye med hver måned, er dette utvilsomt et godt tilbud. Særlig fordi ringeminuttene og SMS-ene også gjelder til utenlandske mobilnumre.

Ringer du for mer enn de inkluderte minuttene betaler du 49 øre i oppstart og 49 øre per minutt i Norge, og det er helt akseptabelt. SMS-prisen blir 39 øre når du har brukt opp de 300 som er inkludert i Lebara Fastpris Pluss.

Datatrafikk koster 99 øre per MB utover de 150 MB som er inkludert.

Les også: Julegave fra lavprisoperatørene

Unik satsning
Lebara oppgir at de har hele 190 000 kunder, og selv om mange av dem trolig har kjøpt et kontantkort fremfor et etterbetalt abonnement sier det litt om at billige utenlandssamtaler er noe mobilbrukere i Norge vil ha.

Det nærmeste vi kommer et tilsvarende tilbud til Lebara Fastpris Pluss er hvis vi tar Talkmore Fastpris Mini og legger til tilleggstjenestene Fastpris Utland og Fastpris Data 100.

Da blir prisen 397 kroner i måneden, men du får 150 færre SMS, 50 MB mindre datatrafikk og utenlandssamtalene gjelder kun til fasttelefon. Slik sett fremstår nye Lebara Fastpris Pluss som en bedre løsning for deg som ringer mye både til utlandet og i Norge.

Bestiller du Lebara Fastpris Pluss før nyttår, spanderer operatøren de to første månedsprisene for abonnementet.
Ingen venner i utlandet?
Finn det billigste abonnementet for deg med Ringepriser
 

Mer om
annonse