Til hovedinnhold

Betal med Nokia-penger

Sett inn penger i Nokia-banken, og bruk dem når du skal betale regninger, overføre penger til andre eller fylle opp kontantkortet. Mulighetene er mange, når mobiltelefonen blir både nettbank og minibank.
Mer enn halvparten av de 4 milliardene som i dag eier en mobiltelefon har ikke noen bankkonto. Mange har begrenset eller ingen tilgang til banktjenester, hevder Mary McDowell, som har tittelen Chief Development Officer i Nokia.

Nokia bygger nå opp et nettverk av Nokia Money-filialer der kunder kan sette inn og ta ut kontanter fra sine konti. – Dette betyr at millioner av nye kunder kan ta i bruk banktjenester på mobiltelefonen, sier Teppo Paavola, direktør for forretningsutvikling i Nokia i en pressemelding.

By og bygd

Men Nokia Money er ikke bare for fattige på landsbygda der det kan være langt mellom finansinstitusjonene. Nokia Money er også for byfolk som vil betale for buss- tog- eller kinobilletter.

Nokia hevder selv at de utvikler et helt nytt økosystem for mobile banktjenester, i samarbeid med Obopay. De nye banktjenestene vil bli demonstrert under Nokia World i Stutgart i begynnelsen av september, og etableres i utvalgte markeder tidlig neste år.

Mer om
annonse