Til hovedinnhold

7 mill. daglige nedlastinger fra Ovi Store

Nokias applikasjonsbutikk når ny milepæl.

Nokia nådde for noen dager siden over 7 millioner nedlastinger på en dag fra deres applikasjonsbutikk Ovi Store. Dette har de aldri gjort før, og det kommer nok i stor grad av du nå ikke lenger trenger å registrere deg for å laste ned gratisapplikasjoner.

Fortsatt langt bak

Til sammenligning rundet Apples App Store 15 milliarder nedlastinger totalt tidligere denne måneden, noe Business Insider mener gir et snitt på drøye 13 millioner om dagen. Det er klar at snittet i dag er mye høyere enn dette da det nå er mange flere Apple-enheter i omløp enn hva det var da App Store kom.

7 millioner er fortsatt ikke noe kimse av, og den største økningen i antall nedlastede applikasjoner er det India som står for. Nedlastingene har mer enn tredoblet her den siste tiden og sender India til topps for nedlastede applikasjoner fra Ovi Store.

Selv om smarttelefoner er en viktig for Nokia skal vi ikke glemme at de billige og enklere modellene deres er vel så viktige for å holde skuta gående. Nå er det ikke lenge til Nokia begynner å rulle ut Windows Phone 7-telefoner, og billigtelefonenes gode salg i nye markeder gjør at de kan ha et fortrinn salgsmessig når de nye Windows-telefonene kommer på banen.

Les også: Prisras på Nokia-mobiler

(Kilde: businessinsider.com, developer.nokia.com)

annonse