Nyhet

Zotacs nye mini-PC er et grafikkmonster

Nye Zbox-modeller skilter blant annet med Nvidias Quadro-skjermkort.

Det finnes allerede et ganske rikelig utvalg av mini-PC-er i Zotacs Zbox-serie, og i forbindelse med den kommende CES-messen har produsenten nå avduket et knippe nye tasser med spennende egenskaper.

Blant de nye modellene Zotac nå har på gang finner vi noen skikkelige grafikkbeist. Produsenten skal nemlig nå for første gang tilby Zbox-modeller med intet mindre enn Nvidias kraftige Quadro-skjermkort om bord, nærmere bestemt de tre modellene P1000, P3000 og P5000.

VR GO får en oppgradering, i form av GTX 1080-skjermkortet. Bilde: Zotac

Oppgradert spill-PC og VR-rykksekk

Dette blir altså å regne som arbeidsstasjoner som primært er rettet mot profesjonelle. Øvrige tekniske detaljer foreligger ennå ikke, men PC-ene skal også by på åttende generasjon av Intels Core-prosessorer.

I tillegg til dette kunngjør Zotac en oppgradert Magnus-spill-PC som skilter med åttende generasjon prosessor med seks kjerner for første gang, samt en oppgradering av den VR-rettede «ryggsekk»-PC-en VR GO, som nå får et GTX 1080-skjermkort under panseret.

Alle nyhetene fra Zotac skal altså formelt avdukes på CES-messen, som går av stabelen den 9. januar, det vil neste uke. Da vil vi antakelig få vite flere tekniske detaljer, priser og lanseringsdatoer.

Samsung har også spennende ting på gang til CES-messe »

Les også
Zotac slipper superkompakt GTX 1080 Ti-kort for vannkjølte PC-er
annonse