Til hovedinnhold

Derfor har flere butikker byttet til et grønt profilbilde på Facebook

Skjermdump / Facebook

Flere butikker har nå endret profil- og toppbilde på Facebook til et helt grønt bilde. Det ble først rapportert av det svenske nettstedet Nordic Hardware, men også her i Norge er det flere nettbutikker som har gjort det samme.

Grunnen er trolig at nettbutikkene har en kampanje på gang i forbindelse med lansering av Nvidias nye grafikkortserie, som er ventet å komme neste uke. Nvidia er kjent som «det grønne laget» i kampen mot «det røde laget», altså grafikkort-konkurrenten AMD.

Selskapet har allerede sluppet en liten filmsnutt som viser at de nye kortene endrer prefiks fra GTX til RTX, og at kortene vil hete RTX 20** hvor RTX 2080 vil være den første utgaven som dukker opp.

Nordisk satsning

En ting det grønne bildet har til felles med videoen som nylig ble sluppet, er emneknaggen som brukes. #BeForTheGame står det nemlig på begge to, noe som langt på vei bekrefter at dette har noe med Nvidia å gjøre.

VI har sjekket noen butikksider, og blant annet Komplett og Proshop har endret til denne fargen.

Også i Sverige har tilsvarende butikker endret sitt profil- og toppbilde. Ifølge Nordic Hardware har kilder nettstedet har snakket med bekreftet at det er snakk om en kampanje, hvor du kan forhåndsbestille det nye kortet. Og det skal angivelig åpnes opp allerede på mandag den 20. august.

Vises trolig frem i Köln

Nivida selv har ikke bekreftet at det er RTX 2080 som vil bli lansert når de skal holde en pressekonferanse under spillmessen Gamescom nettopp på mandag den 20. august.

Likevel er det nå mange indikasjoner som peker mot at det kommer noe nytt og spennende opp av hatten fra selskapet i Tyskland.

Tek vil være til stede på Nvidias lansering neste uke, og rapportere alt du trenger å vite.

Om du ikke vil vente på det nye kortet:
Kan du lese alt du trenger å vite om dagens GTX1080 her »

(Kilde: Nordic Hardware)

annonse