Tek.no

Nyhet

Dette er årets mest leste saker

Du har vel ikke gått glipp av noen av dem?

Shutterstock
31 Des 2015 06:00

2015 er snart forbi, og det er på tide å se tilbake på året som har gått.

For oss i Tek.no har det vært et begivenhetsrikt år. 2015 var det første hele året med en samlet redaksjon etter at nettstedene Amobil.no, Hardware.no, Mobilen.no og Akam.no på senhøsten 2014 ble slått sammen til ett stort nettsted – Tek.no. Og i høst ble også en annen av Mediehuset Teks store merkevarer, Teknofil.no, lagt inn under Tek.no-paraplyen. Dette har vært nødvendig for å kunne satse skikkelig på å bygge opp én stor merkevare og et nettsted som er levedyktig også de kommende årene, og med de redaksjonelle ressursene som trengs.

I sommer ble det kjent at en av Mediehuset Teks største konkurrenter, Teknisk Ukeblad Media (TU), ville kjøpe Mediehuset Tek. Oppkjøpet ble gjennomført i høst, og med merkevarene TU.no og Digi.no i tillegg til «våre egne», Tek.no, Gamer.no og InsideTelecom.no, har vi i enda større grad kunnet rendyrke Tek.no som et nettsted som skriver om forbrukerteknologi. Vi har økt satsningen på produkttester, og kommer til å fortsette denne satsningen i 2016 – samtidig som våre nye søsternettsteder TU.no og Digi.no vil kunne konsentrere seg om å skrive om teknologi i næringslivet og IT for bedriftsmarkedet.

Og om et par måneder flytter alle fra TU Media og Mediehuset Tek sammen i nye og flotte lokaler i Grensen 3 – noe vi gleder oss veldig til.

Vi ønsker alle våre lesere et godt og fremgangsrikt nytt år!

PS! Sjekk også hvilke saker som ble mest lest på TU.no i 2015 »

Her er de ti mest populære sakene fra 2015:

10. Russer har meldt seg frivillig til verdens første hodetransplantasjon

Shutterstock/White et al. 1971

På tiende plass finner vi denne bisarre saken om russeren som har meldt seg frivillig til å få fjernet hodet fra sin egen kropp og satt på kroppen til et annet menneske.

9. Slik får du «amerikansk Netflix» på alle dingsene dine

skjermbilder/Shutterstock/montasje Vegard Haugen, Teknofil.no

Hvorfor skal vi i Norge ha mye dårligere utvalg på Netflix sammenlignet med brukere i andre land? Dette er noe som opptar mange av våre lesere, og vi lagde derfor en guide til hvordan du kan late som om du er amerikaner og få tilgang til alt innholdet.

8. Hva betyr de nye Snapchat-ikonene?

Niklas Plikk, Teknofil.no

I vår kom det en oppdatering til Snapchat, og med den dukket det plutselig opp noen nye ikoner. Mange av våre lesere lurte på hva disse betydde – og dermed ble denne artikkelen årets 8. mest leste sak.

7. Microsoft Lumia 640 LTE

Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

«Årets beste mobilkompromiss» skrev vi da vi testet Lumia 640 LTE i april. Og mange av leserne våre syntes også det virket fristende med en knallgod Windows-mobil til under 1400 kroner. Dette ble nemlig årets 7. mest leste sak – med nesten 140 000 visninger.

6. Slik blir solformørkelsen der du bor

YouTube

I mars kunne mange av oss oppleve den største solformørkelsen på norsk jord siden 1954, og det var også leserne våre ekstremt opptatt av. Årets sjette mest leste sak ble vår sak om hvor du best kunne oppleve solformørkelsen, og hvordan du kunne se den uten å risikere å ødelegge synet.

5. Test av Samsung Galaxy S6

Espen Irwing Swang, Tek.no

Med Samsung Galaxy S6 fornyet endelig Samsung toppmodellene i sin Galaxy S-serie, og da vi kom med testen den 26. mars var leserne naturlig nok svært interesserte i å lese vår dom. Det resulterte i en av årets mest leste tester.

4. Test av Samsung Galaxy S6 Edge

Espen Irwing Swang, Tek.no

Apple og Samsung er de to selskapene som i størst grad får blodet til å bruse i årene til være lesere. Interessen for Samsungs flaggskip S6 Edge var skyhøy, og da vi var ute med testen den 25. mars tok det ikke lang tid før det var klart at dette kom til å bli årets mest leste test.

3. Så lett finner du forfedrene dine på nettet

Montasje: Shutterstock/Teknofil.no

Slektsgransking er i vinden for tiden, og det er ikke rart. Denne hobbyen kan involvere mye arbeid, men det er også veldig artig. Det synes også mange av leserne våre, for vår guide til slektsgranskning ble årets tredje mest leste sak.

2. Ti snapchat-triks du neppe visste om

Niklas Plikk, Teknofil.no

Årets nest mest leste sak handlet om smarte tips og triks til Snapchat. Mer enn 235 000 lesere klikket seg inn på denne saken fra februar.

1. iPhone-trikset du ikke visste om

Niklas Plikk, Teknofil.no

Nyttige tips og triks til iPhone er alltid populært. Artikkelen om hvordan du kan gjøre fingersensoren til iPhone mye mer nøyaktig ble årets soleklare vinner, med utrolige 243 208 visninger.

PS! Sjekk også hvilke saker som ble mest lest på TU.no i 2015 »

Få også med deg listen over årets beste dataprodukter »

Les også
Dette er årets dataprodukter
Les også
Vi har kåret årets beste lyd- og bildeprodukter
Les også
Her er vinnerne av årets Tek Awards
Les også
Microsoft Lumia 640 LTE: Ferdig snakka: Du får ikke mer mobil for 1500 kroner
Les også
Russer har meldt seg frivillig til verdens første hode-transplantasjon
Les også
Hva betyr de nye Snapchat-ikonene?
Les også
Slik får du «amerikansk Netflix» på alle dingsene dine
Les også
Samsung Galaxy S6 Edge: Et smykke av en supermobil
Les også
Samsung Galaxy S6: Mobilen som sprenger rekorder
Les også
Slik blir solformørkelsen der du bor
Les også
Få litt mer ut av mobilen din.
Les også
Utrolig enkelt triks gjør mobilen raskere i bruk.
annonse