Tek.no

Nyhet

Stort bildegalleri: Så mye kan du tilpasse Project Ara

Se den nyeste protypen i alle former og farger.

Google
14 Jan 2015 21:23

Etter at Google i kveld avslørte en rekke nye detaljer rundt selvbyggertelefonen «Project Ara», har avdelingen der telefonen utvikles – ATAP – sluppet et hav av bilder som viser telefonen i et mylder av former og farger.

Under kveldens konferanse redegjorde prosjektets leder Paul Ermenko for en rekke detaljer rundt den nyeste prototypen, som går under kodenavnet Spiral 2. Det er denne du får se bilder av i animasjonen og bildegalleriet under. I andre kvartal skal selskapet begynne å jobbe med den neste versjonen, Spiral 3, som blant annet vil få kontaktløse koblinger for kommunikasjon mellom modulene og rammen.

Frem til i dag har det eksistert veldig få offisielle bilder av denne telefonen, men med disse bildene kan du se i detalj hvordan hver enkelt modul og rammen er tenkt til å se ut.

Du vil nok også legge merke til at de forskjellige modulene på bildene har fryktelig mange forskjellige mønstre, som for noen kanskje vil bli litt i overkant til mobil å være. Det er imidlertid viktig å merke seg at det Google/ATAP vil demonstrere med akkurat disse bildene er hvor mange former og farger telefonen kan ha. Om du i fremtiden kjøper deg en Ara-telefon, er det helt opp til deg hvilken design modulene skal ha.

Få med deg alt vi lærte og Project Ara i kveld:
Den skal lanseres i år – men bare i Puerto Rico »

Lurer du på hva Project Ara egentlig er for noe?
I denne videoen forklarer vi deg de ti viktigste tingene du bør vite »

Les også
Googles selvbyggermobil faller fra hverandre
annonse