Til hovedinnhold

Enermax SteelWing er en tass med spesiell stil

Her er Enermax' aller første aluminiumskabinett.

Vegar Jansen, Tek.no

Tek.no/ Taipei: Her på berget er nok Enermax mest kjent for sine strømforsyninger og kjøleløsninger, men de snekrer også sammen noen anstendige – om enn til tider litt glorete – kabinetter.

Enermax SteelWing har anstendig innvendig plass.
Vegar Jansen, Tek.no
Vegar Jansen, Tek.no
Luftig i front.
Vegar Jansen, Tek.no
Alt har en ende (bortsett fra pølsa, den har to).
Vegar Jansen, Tek.no

Selskapet har også holdt seg til mindre artige metaller i kassene sine, men nå har de omsider våget seg til å bruke aluminium – i et kabinett som av en eller annen grunn har fått navnet Enermax SteelWing. Hva vet vi, det kan jo være at AluminiumWing var opptatt.

Uansett er SteelWing et produkt som i våre øyne ser ganske så lekkert ut. Her får du et kabinett som tar hovedkort opp til Micro-ATX og grafikkort med lengde opp til 29 centimeter.

Strømforsyningen må dog være ekstra liten – som hos flere av Lian Lis nye kabinetter er det kun plass til en PSU av SFX-størrelse.

Etter installering er for øvrig strømforsyningen ikke så langt unna prosessoren, så her kan du med andre ord ikke dytte inn hva som helst av prosessorkjølere.

Fronten av kabinettet har solide aluminiumsribber med gode luftemuligheter, og en vifte på innsiden bør sørge for god trekk.

Det er også gjort plass til en 120 millimeters radiator i front, dersom du ønsker å prøve deg på vannkjøling for vannkjøling.

Sidedøren er i solid, herdet glass, og hele kassa kommer i hvert fall tre forskjellige fargekombinasjoner.

Steelwing skal ifølge Enermax være på markedet i løpet av et par måneder, og prisen er satt til 139 dollar.

Det lanseres drøssevis av nye produkter i Taiwan:
Her finner du alle sakene våre fra Computex 2016 »

annonse