Til hovedinnhold

Hvordan ser din nettleser ut?

Vi vil gjerne høre hvordan ditt nettleseroppsett ser ut.

Mange av oss har et nærmest lidenskapelig forhold til hvilken nettleser vi bruker, og fast rutine etter et PC-kjøp er ofte å kaste ut standardnettleseren og legge favorittnettleseren din på dens plass.

Valgene er mange. Du har de store, som Chrome, Firefox, Safari og Opera, eller kanskje du sverger til en av disse mindre kjente og spesialiserte nettleserne?

Dessuten, det er jo når den «beste» nettleseren er installert og på plass at den virkelige jobben begynner. Nettleseren skal tilpasses, og deretter fylles med de rette nettlesertilleggene.

Hva er ditt utgangspunkt?

Vi har allerede fortalt deg hvilke nettlesertillegg vi anbefaler deg å prøve ut, men hvilke nettlesertillegg ønsker du å tipse andre Tek-lesere om å legge inn – og hvordan setter du opp akkurat din nettleser?

Hvorfor velger du ett nettlesertillegg fremfor et annet som ligner? Hvordan hjelper nettlesertilleggene deg med å bli mer produktiv, få en sikrere surfeøkt eller utvide nettleserens funksjonalitet? Er du av typen som gjerne har fanelinjen nederst, foretrekker å ha en dedikert søkelinje eller kliner til med fem ulike verktøylinjer?

Du skjønner sikkert tegningen. Nettleseren er ditt utgangspunkt for å utforske hver krik og krok av verden i form av milliarder av unike nettsider, og vi vil ha historien om hva akkurat du gjør med nettleseren din for å gjøre denne utforskerferden så spennende, lærerik, raskt eller behagelig som mulig.

Slik tipser du oss

Bruk Google-skjemaet nedenfor for å dele ditt oppsett og dine erfaringer, eller send av gårde en e-post til «anders@tek.no».

Fyr løs, og etter hvert som alle de unike oppsettene og utgangspunktene for deres opplevelser på internett renner inn vil vi samle dem i et passende format og presentere dem på Tek.no-forsiden.

For slitet lover vi hederlig omtale, og kanskje oppdager du også at du får andre gode tips tilbake fra nettleserentusiastene våre!

Vi har sjekket ytelsen:
Dette er den raskeste og mest effektive nettleseren (Tek Ekstra) »

annonse