Til hovedinnhold

Dette kan være neste iPhone

Bildene som hevder å være av Apples kommende telefon strømmer på.

I løpet av våren og sommeren har vi sett drøssevis av bilder av det som skal være Apples neste iPhone-modell. Nå har enda et sett nye bilder dukket opp. Bildene stammer fra nettstedet kitguru.net, men ser ut til å ha blitt fjernet i etterkant.

Et av de mest hardnakkede ryktene rundt de siste iPhone-lanseringene har vært større skjerm. Det har så langt ikke holdt stikk, men ryktene vil atter en gang ha det til at neste iPhone får større skjerm. Det ser det også ut til at telefonen på disse bildene har fått. Etter alt å dømme dreier det seg om en skjerm som er fire tommer stor.

Les også: iPhone med 4G i 2012?

Ny krybbekontakt

Telefonen på bildene har også enkelte andre vesentlige forandringer fra dagens variant. Én av dem er en svært smal bunnplugg, som ser mer eller mindre identisk ut med den vi har sett på tidligere bilder som har gitt seg ut for å være den neste epletelefonen.

I tillegg til en ny bunnplugg har også hodetelefonutgangen skiftet plass i den nye designen. I dag sitter den på toppen av telefonen, mens bildene viser den ved siden av bunnpluggen.

Likner dagens design

Sett fra forsiden ser det ikke ut til at designen er endret drastisk fra det vi kjenner i iPhone 4S. En stor glassplate dekker hele forsiden, med den karakteristiske hjem-knappen på sin vante plass.

Akkurat som på tidligere bilder vi har sett, har denne telefonen en tredelt bakside. Det ene av de nye bildene som viser baksiden er imidlertid ikke så godt at det er mulig å si så mye om materialvalg og fargetoner på baksiden. Den ser for det meste sort ut, med en stripe oppe og nede.

Telefonen har ikke skjermbelysningen på på noen av bildene, så for alt vi vet kan dette være et tomt skall.

Når Apple lanserer sin neste telefon blir det imidlertid med iOS 6. Menysystemet er allerede lansert og ute i en tidlig utgave. Dermed kan du få et inntrykk av hvordan brukeropplevelsen vil arte seg allerede nå. Les vår snikttitt på iOS 6

Er de ekte?

Bildene av det som skal være den neste iPhone-modellen, eller iPhone 5 som den kanskje blir hetende, har det med å bli avslørt som falske på det ene eller det andre viset. Likevel likner de fleste av dem bemerkelsesverdig mye på hverandre. Så om ikke dette viser seg å være den endelige modellen, kan det fort tenkes at designen ikke er så langt unna det som vises på disse bildene.

Parallelt med ryktene om ny iPhone går også diskusjonen på nett livlig omkring en kommende iPad-modell med 7-tommers skjerm. Apple holder som vanlig kortene tett til brystet, og har ikke bekreftet eller avkreftet noe som helst.

Les også: Slik kan iPhone 5 bli seende ut

Hva tror du – ekte eller humbug? Diskuter i forumtråden under.

(Kilde: slashgear.com)

annonse