Til hovedinnhold

Samsungs supermobil tok fyr

Galaxy S III-kunden satt i bilen da mobilen antente av seg selv.

En irsk Galaxy S III-kunde fikk seg litt av en overraskelse forrige onsdag, da han var ute på kjøretur i bilen sin; Samsung-mobilen hans var festet i en holder på dashbordet, og plutselig tok den fyr. Fra mobilens ladekontakt kom en hvit flamme, gnister og så et smell. Plastikken nederst på mobilen ble svartbrent etter hendelsen, noe kunden selv har lagt ut bilder av på forumet Boards.ie under brukernavnet dillo2K10.

– Det kunne ha brent meg på kinnet eller gjennom lomma mi og på beinet, eller satt fyr på sengen min. Dette er veldig farlig, klaget brukeren på forumet.

Ifølge Technweekeurope.co.uk har han nå fått erstattet sin Samsung Galaxy S III, samt at produsenten ga ham S III-tilbehør for tort og svie.

Om feilen skyldes dashbordholderen, varme fra bilens klimaanlegg, eller selve mobilen, er imidlertid uklart. Samsung opplyser på en offisiell blogg at de vil undersøke dette nærmere når de mottar den ødelagte mobilen.

– Så fort undersøkelsene er gjort vil vi være i stand til å gi flere detaljer om situasjonen, sier Samsung i et blogginnlegg.

Les også: iPhone 3G tok fyr

Det er altså ikke sikkert det er noen feil med Galaxy S III som potensielt kan ramme andre kunder også. Tidligere år har vi hørt lignende historier om mobiler som har tatt fyr, men som oftest er det snakk om enkelttilfeller som ikke rammer bredt.

Les testen: Samsung Galaxy S III troner øverst

(Kilde: Boards.ie, Technweekeurope.co.uk, Samsung Electronics Official Global Blog)

annonse