Tek.no

Nyhet

Nå kan du gjøre Twitter-opplevelsen din litt mindre masete

Nye funksjoner gir deg mer kontroll.

Twitter
11 Juli 2017 19:06

Twitter har allerede begynt å slå hardere ned på «trolling» og uvelkomne elementer på tjenesten, og nå melder selskapet om nye muligheter til å kutte ned på det du ønsker mindre av på Twitter. Tjenesten har nemlig gjort det lettere å holde unna troll og annet rusk via en utvidelse av filterinnstillingene.

Twitter-brukerne kan nå blant annet velge å ikke motta varslinger fra nye Twitter-kontoer som du ikke følger, fra kontoer som ikke følger deg eller generelt fra alle kontoer som du ikke følger.

Satser stort på «opprydning»

I tillegg til dette kan du nå velge å ikke motta varslinger spesifikt fra kontoer som du ikke følger og som kun har et standard profilbilde, altså de som ikke har lagt ut et eget bilde, samt kontoe du ikke følger som mangler en bekreftet e-postadresse eller telefonnummer.

Ved å ta en eller flere av disse nye filterfunksjonene i bruk er meningen altså at brukerne skal kunne redusere forekomsten av varslinger du ikke ønsker, og på den måten holde Twitter-opplevelsen mer ryddig.

Dette er det foreløpig siste fremstøtet fra Twitter for å luke ut ugress på tjenesten. Tidligere i år meldte vi om tiltak som innebar å slå ned på sjikane og meldinger av «lav kvalitet» ved å automatisk identifisere potensielt støtende meldinger for så å gjemme disse bort som standard.

Tiltakene innebar også fjerning av resultater som har «sensitivt» innhold, meldinger fra blokkerte kontoer og identifisering av personer som har blitt stengt ute fra Twitter for å stoppe disse fra å etablere nye kontoer.

Twitter fikk nylig også en visuell overhaling »

(Via TheNextWeb)

Les også
Etter mye testing har Twitter bestemt seg for å doble makslengden på meldinger
Les også
Twitter får en visuell overhaling
Les også
Denne lettversjonen av Twitter gjør tjenesten billigere og raskere å bruke
Les også
Twitter skal kanskje begynne å ta betalt for ekstrafunksjoner
Les også
Nå skal Twitter slå hardere ned på sjikane og meldinger med «lav kvalitet»
annonse