Tek.no

Nyhet

Dette er ett av de drøyeste kabinettene vi har sett

Se video av Asus' nye robotkabinett, H-Tower.

Vegar Jansen, Tek.no
3 Juni 2015 15:03

Den digre teknologimessen Computex er i full gang, og deltakerne ser gjerne sitt snitt til å bruke den store arenaen til å vise frem uvanlige produkter for å skape litt liv og røre. Taiwanske Asus bestemte seg også for å avduke et heller spenstig konsept på hjemmebane, nemlig et futuristisk «transformers-kabinett».

Åpner seg opp i beste robot-stil

Kabinettet er et resultat av et samarbeid mellom det spillrettede Asus-merket ROG (Republic of Gamers) og den taiwanske kabinettprodusenten In Win.

Slik ser kabinettet ut i lukket tilstand. Foto: Vegar Jansen, Tek.no

Det spesielle med kabinettet er at det er i stand til å åpne seg ut ved å trykke på en knapp, ved at de fire hjørnene separeres som egne «robot-armer». Ved å trykke på en annen knapp kan man dermed tilte hele den indre delen av kabinettet for å få enkel tilgang til alle komponentene.

Skal visstnok masseproduseres

Ennå foreligger det fint lite detaljer om kabinettet. Asus selv omtaler det som et konseptprodukt, men blant andre Engadget skal ha fått nyss om at Asus og samarbeidspartner In Win planlegger å starte masseproduksjon av modellen for å gjøre det tilgjengelig for forbrukere.

Se videosnutt av råtasskabinettet i aksjon. (Video: Kurt Lekanger, Musikk: Envato)

Informasjon om pris og lanseringsdato må vi altså vente en stund på. Det er nok rimelig å anta at kabinettet ikke vil tilhøre den rimeligste prisklassen, men derimot være myntet på dem som ikke går av veien for å bruke en slant på å skille seg litt ut.

Asus har vist frem mye nytt på Computex-messen: Vi har tatt en titt på selskapets nye nettbrett »

Les også
Disse godsakene fra Computex bør du ha fått med deg
Les også
For 4K-spilling i stua: Corsair Bulldog
Les også
Slik er Asus' nye ZenPad-nettbrett
Les også
Asus slipper nettbrett, mobil og alt-i-ett-PC
annonse

Les også