Til hovedinnhold

Se nærmere på denne telefonen

Microsoft-sjef viser heftig Samsung-modell med Windows Phone 7.

Under dag to av Microsoft Partner Conference viser visepresident i Microsoft Steve Guggenheimer fram en Samsung-telefon som likner på Samsungs Android-flaggskip Galaxy S II, men denne kjører på operativsystemet Windows Phone 7.

Han forklarer videre at dette er et eksempel på hva vi kan forvente oss i fremtiden, og at store skjermer med høy oppløsning står høyt på prioriteringslisten deres.

Et blikk inn i fremtiden

Vi har tidligere hørt rykter om denne telefonen som har gått under navnet Samsung i937. Dette er første gang vi faktisk ser et bilde telefonen, og Guggenheimer beskriver også telefonen som tynn og lett, noe vi også kan si om Galaxy S II. Telefonen har også de faste tastene for tilbake, søk og hjem som er standard for Windows Phone 7-telefoner.

Vi får ikke noe veldig nært bilde av telefonen så det er vanskelig å si det her er snakk om en Super AMOLED Plus-skjerm, men den ser svært klar og skarp ut. Sammen med denne telefonen vises det også fram Windows Phone 7-telefoner fra ZTE, Acer og Fujistu. Dette vitner om at Microsoft har store fremtidsplaner for sitt operativsystem.

Du kan se hele presentasjonen til Steve Guggenheimer her.

(Kilde: gsmarena.com, digitalwpc.com)

annonse