Til hovedinnhold

Tilbyr trådløs streaming for iPod

Arcam rWand

Arcam har tidligere gitt ut diverse lydprodukter for iPod i Norge, og inn i denne rekken føyer rWand seg. rWand er en liten adapter som gjør enhver iPod med 30-pin kobling klar for trådløs streaming av musikk til andre produkter fra Arcam. Det samme gjelder for iPhone og iPad.

Arcam rWand benytter seg av tapsfri teknologi fra Kleer – noe Arcam hevder skal bidra med bedre kvalitet og mer stabilt signal enn andre trådløse løsninger som Bluetooth og Wi-Fi.

Også muligheter med PC og Mac

Arcam rWave

Arcam tilbyr også rWave for de som ønsker å streame musikk trådløst fra sin PC eller Mac. rWave er en trådløs og USB-basert dongle for trådløs streaming som benytter seg av den samme teknologien som rWand.

Begge enhetene kan brukes til å streame musikk til en Arcam rCube iPod-dock eller rDAC-kw trådløs DAC (digital-to-Analogue Converter).

Musikk kan bli delt med opptil fire rCube-enheter eller rDAC-er. Enhetene kan også brukes sammen med flere Kleer-kompatible hodetelefoner fra Sennheiser, Sleek og AKG.

Arcam rWand er tilgjengelig hos for eksempel Hi-Fi Klubben og har en pris på 798 kroner. rWave går for 898 kroner hos den samme forhandleren.

(Kilder: Hi-Fi Klubben (1), Hi-Fi Klubben (2), What Hi-Fi?)

annonse