Til hovedinnhold

3G og 4G i samme modem

Teleoperatøren kommer med både nytt modem og nytt abonnement. Det nye 4G-abonnement Mobilt Bredbånd Premium gir hastigheter inntil 20 Mbps med en månedspris på 499 kroner, og har en bindingstid på 12 måneder.
- Flere av kundene våre som bor utenfor hovedstanden, men reiser ofte til Oslo, har etterspurt et abonnement som gir dem 4G-fart når de er innenfor dekningsområdet. Med nytt modem som håndterer alle teknologier, kan du surfe i toppfart der det er 4G-dekning, og bruke 3G der supernettet enda ikke har dekning, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus.
Les også: Sjekk om du får hastigheten du betaler for.
NetComs nye modem håndterer både 2G, 3G og 4G, og har støtte for Intel basert MAC 10.5 og 10.6 samt samt PC med Windows XP SP2, Windows vista og Windows 7.
- Modemet skifter automatisk mellom 2G- og 3G-dekning, men må manuelt tilkobles 4G-nettet. Sømløs overgang til 4G løses ved en programvareoppdatering som er planlangt rundt jul, slik at modemet automatisk gir den beste hastigheten som er tilgjengelig, sier Vederhus.
Eksisterende 4G-kunder blir kontaktet av NetCom for kostnadsfritt bytte til nytt modem.
NetCom 4G dekker i dag Oslo og deler av Akershus, og vil i løpet av året dekke Bergen, Stavanger og Trondheim.
Men du kan ikke surfe ubegrenset – etter du har lastet ned 15 GB settes hastigheten din ned, for å ”sikre rettferdig deling av ressursene”, ifølge NetCom. Hvor mye kan du da surfe? Sjekk vår tabell her.

Mer om
annonse