Til hovedinnhold

Teknofil får kameraekspertise

Mediehuset Digital kjøpte 1. oktober opp det anerkjente fotonettstedet Digit.no. Selskapet har lenge vært på jakt etter kompletterende nettsteder og med Digit.no har vi stor tro på at vi har funnet den perfekte partneren. (På bildet ses fra venstre: administrerende direktør i Mediehuset Digital, Erland Bakke, og fagredaktør i Digit, Kai Thon).

Sunn økonomi
- Digit.no har i snart 10 år vært et av de mest velrenommerte fotonettstedene i Norge, i første rekke kjennetegnet gjennom sine engasjerte brukere og høye redaksjonelle fagkompetanse. Nettstedet utfyller vår strategi om å knytte til oss de mest kunnskapsrike og respekterte innenfor teknologisegmentet. Digit vil supplere våre eksisterende satsninger og jeg har stor tro på at vi vil løfte både Digit og Teknofil-nettverket ved dette oppkjøpet, sier administrerende direktør Erland Bakke i Mediehuset Digital.
Fotonettstedet Digit.no har gått i overskudd de siste tre årene, og forventer også den samme utviklingen i årene fremover.
- At Digit.no har en såpass sunn økonomi er en viktig faktor til at vi har tatt dette valget. Det viser hvordan selskapet i disse tider fokuserer på økonomiske prinsipper, sier Bakke.
Løfter kompetansen
De eksisterende nettstedene til Mediehuset Digital, Teknofil og Mobilen, har allerede noen av de beste fagjournalistene i Norge. Med Digit.no-oppkjøpet vet selskapet at de vil heve nivået enda mer.
- Kai Thons kompetanse er et stort løft for vår redaksjon. Med oppkjøpet av Digit.no har vi sikret oss Norges beste kameratester og en unik kunnskap innen fotosegmentet. Digit.no har en voksende skare av svært engasjerte lesere og deres fantastiske bildegalleri, og vi gleder oss til å knytte nettstedet tettere sammen med våre eksisterende publikasjoner, sier Marte Ottemo, redaktør i Mediehuset Digital AS.
Fagredaktør i Digit.no, Kai Thon, vil med sin ekspertise tilføre høy faglig standard for hele kamerasegmentet på alle de tre teknologinettstedene til Mediehuset Digital. Målsetningen er å gi korrekt og allsidig informasjon til alle lesere med interesse for fotografering, uansett interessenivå.
- I våre dager er fotografering en hverdagssyssel for alle, enten det fotograferes med en kameramobil, et enkelt kompaktkamera eller et speilreflekskamera. Med Mobilen.no, Teknofil.no og Digit.no vil Mediehuset Digital ha tre av landets mest fremtredende nettsteder som til sammen dekker alle områder av fotohobbyen, sier fagredaktør i Digit.no, Kai Thon.

Mer om
annonse