Nyhet

HTC Touch Pro klar denne måneden

Ifølge HTC er Touch Pro nå inne i den siste testfasen før den kan slippes løs i markedet. I denne fasen skal programvaren være ferdig tunet, og det eneste som gjenstår er å sjekke om alt faktisk fungerer i de norske mobilnettene.
Ettersom telefonen er omtrent identisk med HTC Touch Diamond er det liten grunn til å tro at testen vil by på store overraskelser. Dermed kan Touch Pro være i butikkhyllene allerede i slutten av inneværende måned.
HTC Touch Pro har samme høyoppløste skjerm som Diamond. Av utseende er de temmelig like, men Pro-modellen er med sitt innbygde qwerty-tastatur om lag 7 mm tykkere enn Diamond. Den er likevel atskillig tynnere enn sine tjukkasbrødre i Tytn-serien.
Minnekort
Det er også gjort et par endringer på funksjonaliteten i Pro sammenliknet med Diamond. Blant annet har HTC valgt å gi Pro-modellen støte for minnekort. Til gjengjeld er internminnet redusert fra 4 GB til 512 MB.
Pro-modellen har også mulighet for å sende skjermbildet til en TV, men kabelen du trenger for å få dette til følger ikke med.
Enkelte nettbutikker annonserer nå Touch Pro til priser like under 6000 kroner. Vi snakker med andre ord om en relativt kostbar moro.

Les også
HTC Touch Pro - Brukerhåndbok
Les også
Iphone knuses av denne HTC-mobilen
Les også
HTC Touch Pro – førsteinntrykk
Les også
Kåret til årets smartphone i 2008
Les også
Oppdatert: Touch Diamond versus Iphone 3G
Les også
HTC blir ikke skremt av Iphone
annonse