Til hovedinnhold

– Ny iPad allerede i april

...men du må vente til over sommeren for iPhone 5S, hevder kilder.

iMore

Apple planlegger å lansere iPad 5 og kanskje også iPad mini 2 allerede i april, hevder nettstedet iMore. Den neste utgaven av iPhone, som ifølge ryktene vil få navnet iPhone 5S, vil komme først i august, ifølge nettstedet.

Er dette baksiden på iPad 5 (til venstre)? Det hevder nettstedet 9to5mac.com, som har fått bildene fra en kinesisk produsent av iPad-tilbehør.Foto: 9to5mac.com

Kilder som har kjennskap til Apples planer skal ha fortalt til iMore at iPhone 5S har den samme designen som iPhone 5, men at den skal ha en kraftigere prosessor og et bedre kamera. Målet med iPhone 5S er å gjøre kameraoptikken mye bedre enn i iPhone 5, samtidig som man beholder det samme kabinettet. Stemmer dette, legger Apple opp til omtrent samme løp som da de gikk fra iPhone 4 til iPhone 4S.

Slik kan iPad 5 bli

De første bildene av det som skal være kabinettene til 5. generasjon iPad har begynt å dukke opp på nettet. Ifølge iMore er det sannsynlig at denne kommer i april. Om iPad mini vil få høyoppløst Retina-skjerm er imidlertid mer usikkert.

Apple kommer ikke til å lansere iPad-er som koster mer enn dagens modeller, eller som har dårligere batteritid, mener iMores kilder. Dermed kommer en eventuell iPad mini 2 antagelig til å få kraftigere maskinvare, i stedet for en Retina-skjerm.

Her kan du lese mer om hvilke Apple-produkter som kan komme i år

Les også: Apple iWatch kan revolusjonere mobilsikkerhet (Mobilen.no)

(Kilde: iMore)

annonse